Eviniz İçin Seperatör Önerileri...

  Bazen bir mekanı iki farklı biçimde kullanmak isteriz.Mutfakla salonu ,yatak odasıyla çalışma odasını beraber kullananların sayısı hiç de az değildir.İşte bu gibi durumlarda mekanları ikiye ayıran separatörler  bizim kurtarıcımızdır.
  
  Seperatörler  farklı malzemelerden oluşabilir ahşap, metal ,cam ,pleksi bunlardan bazıları.
Seperatörlerin mekandaki işlevi de farklı olabilir örneğin bir kitaplıktan oluşabilir yada sadece dekoratif amaçlı çubuklardan,burada önemli olan mekanın fonksiyonuna ve dekorasyonuna uygun bir seperatör seçebilmek, bizde bu yazımızda size farklı seperatör örneklerinden bahsedeceğiz...

  • Ahşap çubukları farklı yönlerde birleştirerek,mekanımıza sıcak ve modern bir hava veren seperatörler oluşturabiliriz.





  • Seperatörünüze bir fonksiyon yüklemekte hiç fena fikir değil,yaşam alanında bir kitaplık  mutfakta ise bir depolama alanı olan seperatör oldukça işinize yarayacaktır.




  • Günümüzde giyinme odaları oldukça trend fakat her eve uygulanması mümkün olmuyor.İşte böyle bir durumda yapmamız gereken yatak odamızda seperatör kullanarak kendi giyinme odamızı oluşturmak.       





  • Yatak başlarına konumlandıracağımız seperatörler de yatak odamız için kurtarıcı olabilir.



  • Cam seperatörler saydamlığı sayesinde mekanın bütünlüğünü bozmayarak iki ayrı alan elde etmenizi sağlar.




  • Seperatörleri kullanacağınız alanlardan biride şüphesiz banyolar.Banyonuza hem dekoratif bir hava katacak hemde istediniz kısımları birbirinden ayıracak seperatör örnekleri umarız sizlere fikir olur.





  • Farklı malzemelerden yapılan değişik seperatör örnekleriyle yazımıza son veriyoruz.Umarız bu örnekler size eviniz de uygulamanız için fikirler oluşturmuştur..














Yorumlar

Popüler Yayınlar