DUVARLARINIZ ÇERÇEVELERLE CANLANSIN

  Evimizi ev yapan baş unsurlar tavan,zemin ve duvardır. Bu üçlüyle birlikte biraz dekorasyon biraz huzur biraz da mutluluk bir araya geldiğinde ev artık ev olmuş demektir. Bu yazımızda son yılların büyük dekorasyon trendi duvarlarımızı canlandıran çerçeve kombinlerinden bahsedeceğiz. 

  Genel olarak birçok evde boş bir duvar ve kenarda köşede kalmış çerçeveler mevcuttur. İşte o boş duvarı kenar köşedeki çerçevelerle birlikte evin yıldızı haline getirebiliriz. Tabiki de bunu yaparken bazı etkenler ve estetik kuralları göz ardı etmemek gerek.

  Önce boş duvarımızı belirlemekle başlayalım. Kombinlerin en iyi duracağı duvarlar; koltuğun arkasında kalan duvarlar,koridor duvarları,merdiven duvarları,yatak başı duvarları,ev giriş kapısı karşısında kalan duvarlar,çalışma masasının bulunduğu duvarlar,yemek masasının bulunduğu duvarlar ve ülkemizde pek tercih edilmese de klozet arkasında kalan duvarlar.







  Duvarımızı belirledikten sonra sıra çerçevelere geldi. Burada evinizin dekorasyonu önemli. Klasik bir dekorasyona sahipseniz çiçekli,oval formlu,varaklı vb. modelleri tercih edebilirsiniz. Modern bir dekorasyona sahipseniz daha minimalist köşeli,düz hatlı çerçeveleri tercih etmeniz doğru olacaktır. Çerçevelerin modelleri kadar renkleri de çok önemli. Genelde kombinlerde tek renk tercih etmek işinizi kolaylaştıracaktır. Ama son yılların trendi metalik renklerle siyah ve beyazı kombinlemenizi öneririz. Çerçeveleri kombinlerken birlikte ayna,harf,seramik figür,stiker vb. ürünleri de kullanırsanız daha zengin kombinler elde edeceğinize eminiz.

  Sizin için şeması ile birlikte uygulanmış örnekleri bir araya getirdik. Umarız yazımızın sonunda bir örnekte sizin evinizde yer alır:)
































Yorumlar

Popüler Yayınlar